POČETNA
KOLEKCIJA

O NAMA
DIZAJNERI
KONTAKTI

YO-YO 68


Kao stolna ili stajaća nastala je svjetiljka YO-YO 66, daje usmjereno svjetlo stvarajući posebno ozračje, osobito ako se koriste kromatski efekti.
Ona se sastoji od dva aluminijska pločasta tijela promjera 48/49 cm, obrađena epoksi lakom u raznim bojama. U unutrašnjosti pločastih tijela nalazi se svijetlo zatvoreno u kružnom elementu od opalescentnog akrila, sastavljeno od led RGB reflektora raznih boja u 20 tonova, koji proizlaze iz crvene, zelene, plave i bijele boje i izmjenjuju se putem daljinskog upravljača. Snaga ledica je 7 W (koja se može usporediti s upaljenom žaruljom od 40 W).
Dva aluminijska pločasta tijela sadrže dva druga tijela od satiniranog kaljenog stakla koji u unutrašnjosti imaju dva led svjetla tople bijele boje ukupne snage od 16 W (koja se mogu usporediti s upaljenom žaruljom od 100 W). Reguliraju se dimmer daljinskim upravljačem. Mijenjanjem raznih boja svjetiljka omogućava da prostor poprimi različite tonove boja, a ova povlastica osjetilne percepcije daruje osjećaj odmora i blagostanja koji bi mogli nazvati nekom vrstom kromoterapije.
Svjetiljke se napajaju na 12 V putem transformatora koji se uključi u zidnu utičnicu jamčeći joj sigurnost uporabe. Zastita IP20
Sve počiva na čeličnom postolju premazanom epoksi lakom.
Pločasta tijela mogu se zajedno rotirati do 85°.
Primijenjeni materijali su u skladu sa zakonskim propisima.

PRODUCT SPECIFICATION (PDF)

KOLEKCIJA

 

 
   
 
  BLUARTE DESIGN - Velimira Škorpika 17 B, Šibenik - Croatia
www.bluartedesign.com
info@bluartedesign.com