POČETNA
KOLEKCIJA

O NAMA
DIZAJNERI
KONTAKTI

QB8


Naziv dolazi od forme, presjeka drva, rasklapa se i sklapa s tijelom od opalescentnog akrila obasjanog led svjetlom. Zastita IP20
Jednostavan ali odlučan i lijep oblik za vidjeti i opipati.
Svjetiljka "QB8" očito je u prvom redu izvor svjetla sa svojih 8/9 W ledice (koja se može usporediti s upaljenom žaruljom od otprilike 60 W). Osvjetljava velike prostore, i to usmjerenim i odlučnim svjetlom, osim što zbog svojih dimenzija od 20 x 20 cm, veća, i 16 x 16 cm, manja, s raznim visinama od 25 do 35 cm, može obavljati druge funkcije kao što su mali stolići, koji obogaćuju prostor plohama za odlaganje.
Najveća svjetiljka (20 x 20) se može koristiti kao stolić blizu kauča, također može služiti kao mali osvjetljeni noćni ormarić za spavaću sobu ili nešto drugo.
Svjetiljke su opskrbljene utičnicom poput one za mobitel, koja omogućava njihovo premještanje jednostavnim izvlačenjem električnog kabela iz nje. Napajaju se na 12 V putem transformatora uključenog u zidnu utičnicu jamčeći im sigurnost uporabe.
Dizajn potpisuje arhitekt Giuliano Colombini a slikarsku i umjetničku izradu Ojdana Petrina, koja raznim postupcima uspjeva drvenom materijalu pokloniti poseban izgled, dosljednost zanimljivih priča te reljef, stvarajući na taj način svaki umjetnički predmet različit jedan od drugoga, postaje unikat. Konačni proizvod je premazan s prozirnim lakovima otpornim na vodu, vlagu i ogrebotine.
Upotrebljeni materijali odgovaraju važećim zakonskim normama..

PRODUCT SPECIFICATION (PDF)

KOLEKCIJA
 
  BLUARTE DESIGN - Velimira Škorpika 17 B, Šibenik - Croatia
www.bluartedesign.com
info@bluartedesign.com