POČETNA
KOLEKCIJA

O NAMA
DIZAJNERI
KONTAKTI

MOVEME

Mogu obaviti i zadovoljiti razne uloge, moze postati interesantano mijesto za odlaganje predmeta u blizini nekog kauča, gdje se niski stolić obično smješta podalje od njega, te je upravo nezgodan za odlaganje zbog svoje udaljenosti i skromne visine. Nasuprot njemu stolić „MOVEME“ sa svojom ergonomskom visinom, koji dopušta odlaganje raznih predmeta (čaša, pepeljara, knjiga,mobitela,) i uz to omogućava da udobno smješteni na sofi konzumiramo sitne obroke pretvarajući ga na taj način u barski stol.
Stol „MOVEME“ ne obavlja samo gore navedene funkcije nego je u isto vrijeme robustan i lagan, može ga se prenositi za razne uloge, kao npr. noćni ormarić, pomoćni stolić uz radni, kuhinjski ili drugi stol.
Stol „MOVEME“ je napravljen od drvenog postolja premazanog posebnim bojama nad kojim se uzdiže metalna noga od čelika ili aluminija. Na nju se učvršćuje okrugla radna ploča raznih dimenzija.
Metalna noga može biti po narudžbi osvjetljena malim led skrovištem u svojoj unutrašnjosti propuštajući tinjajuće svjetlo kroz ureze metalne noge. U tom slučaju kabel, koji napaja led svjetlo sa 12 V na led umetnut u nogu stola, otkači se jednostavnom utičnicom poput one za napajanje mobitella. Zastita IP20
Najuzbudljivija komponenta je ona umjetnička, naime izrada koja poklanja svakom predmetu potpunu različitost i jedinstvenost. Ovo je umjetnički rad Ojdane, koja u izradi predmeta koristi slikarske tehnike i specijalne postupke obogaćujući svoje radove posebnim osobinama, radom, koji podrazumijeva nanošenje pet slojeva uključujući kao posljednji onaj koji radnu plohu čini vodootpornom štićenom od ogrebotina.
Primijenjeni materijali su svi u skladu s propisima na snazi.

PRODUCT SPECIFICATION (PDF)
KOLEKCIJA
 
  BLUARTE DESIGN - Velimira Škorpika 17 B, Šibenik - Croatia
www.bluartedesign.com
info@bluartedesign.com